Merzifon Ahi Dershanesi öğrencisi, SBS'de şempiyonlar arasında

Merzifon Ahi Dershanesi öğrencilerinden Tunahan Ertekin 8. Sınıf Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'nda 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasına girdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Temmuz 2012 19:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ahi Dershanesi Müdürü Nuri Görgel, öğrencilerin bu başarısının tesadüf olmadığını, öğretmen ve öğrenci ilişkisini çok iyi kurduklarını ayrıca disiplinli bir eğitim sonucu bu başarıyı elde ettiklerini söyledi.

Görgel, "Bu başarıda öncelikle gece gündüz demeden dershane programları doğrultusunda tüm fedakarlığı göstererek, yoğun çalışma temposuna ayak uyduranöğrencilerimizi ve bunları yetiştiren dershanemiz öğretmenleri, özverilerini üzerlerinden hiç eksik etmeyen anne ve babalarını, millî eğitim camiasının değerli okul idareci ve öğretmenlerini kutluyorum." dedi.

Şampiyon öğrenci Tunahan Ertekin ise ailesine ve öğretmenlerine teşekkür etti. Ertekin, "Annem babam bir yıldır boyunca bütün sosyal faaliyetlerini, pikniklerini eş dost ziyaretlerini benim derslere yoğunlaşmam için feda etti. Bu fedakârlıklarından dolayı aileme çok teşekkür ediyorum. Ahi Dershanesi öğretmenlerimin üç yıldır bende emekleri çok fazla. Gece gündüz demeden her zaman yanımda oldukları için onlara minnettarım." şeklinde konuştu.

Dersane Müdürü Görgel, şampiyon öğrenci Tunahan Ertekin'e dizüstü bilgisayar hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber