Elazığ Güzide Hanım İlköğretim Okulu SBS'de Türkiye 6.'sı

Elazığ Yavuz Selim Okulları Güzide Hanım İlköğretim Okulu öğrencisi Abdullah Çaycıoğlu, 499,539 puan ile Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'nda Türkiye 6.'sı oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Temmuz 2012 19:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konuyla ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Yakup Mertoğlu, 2012 SBS sonuçlarının kendilerini mutlu ettiğini, Özel Güzide Hanım İlköğretim Okulu'nun, her sene elde ettiği başarıyı bu sene de yenileyerek, başarı geleneğini devam ettirdiğini ifade etti. Bu başarının, çok yoğun ve gayretli çalışmaların sonucu olduğunu belirten Mertoğlu, "Türkiye 6.'sı, Elazığ 1.'si olan öğrencimiz Abdullah Çaycıoğlu ve diğer öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Özel Yavuz Selim Okulları Güzide Hanım İlköğretim Okulu, 14 yıldır Türkiye geneli başarılı sonuçlar elde etmiştir. Bu yıl bireysel derecesi ile Türkiye 6.'sı olarak bu başarılarımızı taçlandırarak Elazığ'ın gurur kaynağı olmuştur. Bu seneki bu başarıda yeni eğitim kompleksimizin de büyük katkısı olmuştur. Bu vesile ile yeni eğitim kompleksimiz olan Özel Güzide Hanım ilköğretim Okulu'nu ve Gonca Anaokulu'nu Elâzığ'a, eğitim camiamıza kazandıran hayırsever sponsorumuza şükranlarımızı arz ediyorum.? dedi.

Türkiye 6.'sı, Elazığ 1.'si olan Abdullah Çaycıoğlu ise ?Başarılı olmamda bana her türlü desteği veren başta ailem, okulum ve öğretmenlerime teşekkürü bir borç biliyorum. Üç senelik istikrarlı çalışmamın sonucunda bu başarıya ulaşmak beni çok mutlu etti. Bu başarımın benden sonraki sınava girecek olan öğrencileri de motive edeceğini düşünmek ayrıca sevindiriyor.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber