'Batıdaki Güneydoğu' belgeselinin çekimleri tamamlandı

Alaşehir'e bağlı Uluderbent beldesi Körezler mevkii ve Dağarlar köyü Kayalılar Mahallesi'nde yetenekli oyunculardan kurulu bir kadro ile çekimleri gerçekleştirilen "Batıdaki Güneydoğu" adlı belgesel filmin finalinde duygusal anlar yaşandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 10:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yönetmen Mukadder Yalnız, 15 gün süren çekimler sonunda belgesel filmde rol alan oyunculara teşekkür ederek, bir başka film çekiminde birlikte çalışma dileğinde bulundu. Yönetmen Mukadder Yalnız ve filmin oyuncuları Mehmet Bahtiyar Bostanlı, Figen Bozkurt, Ceylin Güneş ile Kerimoğlu Ailesi hatıra fotoğrafı çektirdiler.

"Batıdaki Güneydoğu" filminin çekimleri sırasında gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden Yönetmen Mukadder Yalnız, "Yönetmenliğini yaptığım 'Batıdaki Güneydoğu' belgesel filmin çekimlerine veda sahnesi ile son noktayı koyduk.

Yetenekli oyunculardan kurulu bir kadro ile çekimlere başlanan film 15 gün sürdü. Bu süreçte Filmde Mehmet Bahtiyar Bostanlı, Figen Bozkurt ve Ceylin Güneş başrol aldılar. Ayrıca Mehmet Kerimoğlu ve ailesi de belgesele ev sahipliği yapıtı. Batıda da Güneydoğu olduğunu ve büyük zorluklar ile yaşamlarını sürdürmeye çalışan insanların öyküsünün anlatıldığı film, Uluderbent'teki Körez kayalıklarında yaşamını sürdüren Kerimoğlu Ailesi'nin evinde ve Dağarlar Köyü Kayalılar Mahallesi'nde çekildi. Bana göre başarılı bir çekim oldu. İnanıyorum ki bu belgesel film birçok festivalde ödül alacak. Yetenekli oyuncularıma ve Kerimoğlu ailesine teşekkür ediyor ve bir başka filmin çekimlerinde buluşmak üzere tüm dostlarıma hoşça kalın, sağlıcakla kalın dileğinde bulunuyorum" dedi.

Belgesel film çekim ekibi ve oyuncularla 15 gün birlikte olan köylüler,belgesel çekimlerinin sona ermesi nedenliye,alıştıkları ekipten göz yaşlarıyla vedalaştılar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber