Gürler, Samsun Mikrokredi Şube Müdürlüğü görevine atandı

Erzincan İl Özel İdaresi ve Türkiye İsrafı Önleme Vakfı'nca (TİSVA) ortaklaşa yürütülen, 14 Temmuz 2008 tarihinden bu güne kadar faaliyet gösteren Türkiye Grameen Mikrokredi Programı Erzincan Şubesinde Şube Müdür Yardımcısı olarak görev yapan İbrahim Gürler, Samsun Mikrofinans Şube Müdürü olarak atandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 10:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2008 yılından bu yana Türkiye Grameen Mikrokredi Programı Erzincan Şubesi'nde görev yapan İbrahim Gürler, Türkiye Grameen Mikrokredi Programı İcra Kurulu tarafından Samsun Mikrofinans Şube Müdürü olarak atandı. İbrahim Gürler, atama ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Mikrokredi Erzincan'da 2008 yılında uygulanmaya başlamıştır. Bende Erzincan Şubesinin kurucu personellerindenim 4 yıldır Erzincan'da çalışma arzusunda ve kendi işlerini kurarak ilerletme fikrinde olan bayanlara destek olmaya çalıştım. Aynı çalışmayı Samsunlu bayanlar için sarf edeceğim. Erzincan'da sermayeye ihtiyaç duyan ve mikrokredinin temel prensiplerini uygulamaya hazır olan herkes, eğer gerçekten çalışma arzusunda ve kendi işlerini kurarak ilerletme fikrindeyseler, sermaye desteği olarak algılanabilecek mikrokredi sisteminden yararlanarak kendi işlerini kurabilirler. Yapacakları gelir getirici faaliyetler sonucu, dar gelirliler; sağlıklı beslenme,eğitimlerini geliştirme ve yaşadıkları çevreyi değiştirme şansını yakalamak isteyen bayanlarında İl Özel İdaresinde bulunan Mikrofinas şubesine başvurmalarını istiyoruz." şeklinde konuştu.

Samsun Mikrofinans Şube Müdürü olarak atanan İbrahim Gürler, 16 Temmuz 2012 Pazartesi günü yeni görev yerinde başlayacağını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber