Sultanbeyli, yeni hükümet konağı ile askerlik şubesine kavuştu

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sultanbeyli'de yapımı tamamlanan hükümet konağı ile askerlik şubesinin açılışını yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 15:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bakan Şahin, Türkiye genelinde 65 hükümet konağı inşaatının devam ettiğini, her yıl 15'ini hizmete açacaklarını söyledi.

Sultanbeyli Hükümet Konağı ve Sultanbeyli Askerlik Şubesi'nin açılış törenine; İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ile vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, hükümet konağının açılışını yapmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Bakan Şahin, ?Hükümet konağı ve askerlik şubesinin açılışı ile halkımıza daha çok hizmetlerle başarıyı gerçekleştirmiş olduk. Türkiye'de 65 hükümet konağının inşaatını devam ediyor. Her yıl bunlardan 15'ini hizmete açacağız.? dedi.

Bakan Şahin, bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Iğdır Havaalanı ile birlikte Türkiye'de 47. havaalanının hizmete açıldığını kaydetti. Şahin, Ordu, Şırnak ve Hakkari'de de havalimanı açılacağını söyledi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da, ?Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için yeni, modern askeri hizmet binalarını hizmete açıyoruz. Kapatılan askerlik şubelerini ise okul öncesi eğitimde kullanılması için Milli Eğitim Bakanlığı'na devrettik.? diye konuştu.

Açılış konuşmalarının sonrasında hükümet konağı ile askerlik şubesinin açılışı yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber