Adana'da iki aile arasında tokat atma kavgası: 3 ölü

Adana'da iki aile arasında ?tokat? sebebiyle yaşanan tartışmanın ardından 1'i çocuk 3 kişi pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 19:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ölen 7 yaşındaki Mehmet Demir'in olayla ilgisi olmadığı, buzdolapları bozulduğu için komşularından buz almaya giderken vücuduna isabet eden kurşunların hedefi olduğu ortaya çıktı.

Olay, merkez Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan mahallesinde yaşandı. İddialara göre, 3 ay önce Yaşar Işık eşi Felek ile birlikte hasta olan akrabalarını ziyarete gitti. Ancak burada Akçad ailesinin bazı üyeleri karı koca ile tartışıp Yaşar Işık'a tokat attı. Aynı zamanda komşu da olan Yaşar Işık da bugün ikindi vakitlerinde eşi Felek ile birlikte pompalı tüfekle Hüseyin Akçad ile Mehmet Akçad'ın evini basıp fişek yağdırdı. Bu sırada, buzdolapları bozulduğu için komşularına buz almaya giden 7 yaşındaki Mehmet Demir de isabet eden saçmalarla ağır yaralandı. Yaralılar, akrabaları tarafından Başkent Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak ağır yaralanan 3 kişi hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından Yaşar Işık kaçarken polisin gözaltına aldığı Felek Işık, Cumhuriyet polis Merkezi'ne götürüldü. Polis olayda kullanılan tüfeğe de el koydu. Felek Işık, polis merkezinden sevkedildiği sırada, ?Benim kocamı iki kişi dövdü, benim kocam da intikamını aldı, benim kocam yiğittir. Çok iyi etti? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber