Ağaçtaki şahıs, iknaya çalışan polise saldırdı, ardından ağaçtan düştü

Ankara Altındağ'da ağaca çıkan şahıs, kendisini ikna etmeye çalışan polise, ağaçtan kopardığı dalla saldırdı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Temmuz 2012 13:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uzun süre polislere direnen şahıs ağaçtan düşerek, şahsı ikna etmeye çalışan polis ise dal parçası ile yüzünden yaralandı.

Sabah saatlerinde Ulus Opera köprüsünde meydana gelen olayda, akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen bir şahsın, Opera Köprüsü ayaklarında bulunan ağaca çıktığı bildirildi. Çevredeki duyarlı vatandaşların polise haber vermesiyle olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri de çağrıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri şahsı ikna etmeye çalıştı. Çevrede toplanan vatandaşlar da meraklı gözlerle yarı çıplak vaziyette olan şahsı izlemeye koyuldu. Şahsın düşme ihtimaline karşı itfaiye ekipleri ağacın altına şişme hava yastığı yerleştirdi.

Şahsı indirmek için itfaiye merdiveni ile ağaca çıkan polis memuru ve itfaiye eri, şahsın olduğu yere kadar geldi, ancak şahıs ağaçtan kopardığı bir dalla polise saldırdı. Saldırı sonucunda polis memuru yüzünden yaralandı. Daha sonra itfaiye merdiveni geri çekildi.

Şahıs ağacın tepesine tekrar tırmandı. Köprü üzerindeki polisler şahsı ikna çabalarına devam etti. Bu arada şahıs ağacın en yüksek yerinde iken dengesini kaybederek ağacın alt dallarına düştü. Şahıs düşme sonucu çeşitli yerlerinden yaralandı. İtfaiye ekipleri şişme hava yastığını şahsın olduğu yöne doğru götürdü. Şahıs uzun süre ağaçta gözleri kapalı bir şekilde bekledi. Yaklaşık bir saat kadar süren bekleyiş sonrası şahsın yorgun düştüğü görüldü. Bunu fırsat bilen polis ekipleri itfaiye merdiveni ile şahsı ağaçtan indirdi.

İsmi ve neden ağaca çıktığı öğrenilemeyen şahıs, sağlık ekipleri tarafından Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber