Sınava yetişmeye çalışan öğrenci kaza yaptı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Temmuz 2012 15:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde sınava yetişmek isteyen gencin kullandığı otomobilin kamyonetle çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Sınavı kaçıran yaralı öğrencinin geçen sene de aracının arıza yapması sebebiyle sınava yetişemediği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, sabaha karşı saat 07.00 sıralarında Orhangazi-İznik Karayolu Keramet köyü yakınlarında meydana geldi. Uludağ Üniversitesi Ziraat Teknikerliği Bölümü'nü 2 yılda tamamlayan ve İznik'e bağlı Çiçekli köyünde oturan Oğuz Çağlar (23), okuduğu bölümün dört yıllığına geçiş için sınava girmek üzere 16 H 4690 Uludağ Üniversitesi'ne doğru yola çıktı. Yanında Sevda Türköz (25) ile birlikte Orhangazi'ye bağlı Keramet köyü altına gelen Oğuz Çağlar'ın kullandığı otomobil, yolun solundaki arazi yoluna dönmek isterken aynı istikamette seyreden Serkan Karatekin (34) idaresindeki 16 FBS 29 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulunan Oğuz Çağlar ve yanında bulunan Sevda Türköz ile kamyonet sürücüsü Serkan Karatekin'in eşi Havva Karatekin (32) yaralandı. Yaralılar, Orhangazi ve İznik'ten gelen ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada her iki araç da hurdaya dönerken, Azerbaycan'dan Türkiye'ye gelen Oğuz Çağlar'ın geçen yıl da aynı sınava gitmek için yola çıkacağı esnada aracının arızalandığı ve sınava giremediği öğrenildi. Kaza yapan otomobil traktör yardımı ile bulunduğu yerden kaldırıldı. Jandarma ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber