Nikah masası rant kapısı oldu

Ankara'nın gözde nikah salonu, Vedat Dalokay Nikah Salonu'nda ömür boyu beraberlik için çiftlerin haykırarak "evet" dedikleri o anlar, fotoğrafçı ve kameraman terörü nedeniyle kayıt altına alınamıyor .

Haber Giriş : 15 Temmuz 2012 22:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'nın gözde nikah salonu, Vedat Dalokay Nikah Salonu'nda ömür boyu beraberlik için çiftlerin haykırarak "evet" dedikleri o anlar, fotoğrafçı ve kameraman terörü nedeniyle kayıt altına alınamıyor. Salonun, kamera ve fotoğraf işlerinin ihale edildiği firma, sadece çiftlerin nikah masasındaki görüntülerinin fotoğraflanması için 300 TL isterken, bunu karşılayamayan bir çok çift o anlarını ölümsüzleştiremiyor.

Ankara'nın en eski ve en gözde nikah salonu olan Çankaya Belediyesi'ne bağlı Vedat Dalokay Nikah Salonu'nda geçtiğimiz günlerde kamera ve fotoğraf işleri özel bir firmaya devredilince ailelerin o mutlu anları görüntü altına alabilmesi için firmaya nikah işlemlerine ödedikleri bedellerin daha üstünde fiyat ödeme yükümlülüğü doğdu. Daha önceden ailelerin dışarıdan tuttuğu kameraman ve fotoğrafçı ile işlerini hallettirdiği salonda, artık ailelerin çocuklarının sadece nikah masasındaki görüntülerinin fotoğraflanması için firmaya 300 TL ödemesi gerekirken, bu parayı ödeyemeyenlerin nikaha ilişkin tek bir kare fotoğrafları dahi ellerine geçmiyor. Çünkü, firma salona yerleştirdiği 10'a yakın özel güvenlik elemanıyla gerek kendi fotoğraf makineleri, gerekse cep telefonları ile nikahı görüntülemek isteyen ailelere izin vermediği gibi, fotoğraf çekmekte ısrar eden aileleri tartaklamaktan da geri kalmıyor. Bu nedenle neredeyse her nikah esnasında salon görevlileri ile aileler arasında tartışma yaşanırken, Ankaralılar bu konuda yetkilerden bir çözüm bekliyor.

Anka Haber Ajansı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber