Vergi dairelerinde görev değişimi başladı

Gelir İdaresi Başkanlığı'nca yapılan vergi dairesi müdürlüğü sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından mülakatta başarılı olan genç müdürler yeni görev yerlerine gitmeye başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Temmuz 2012 13:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyapaşa Vergi Dairesi'nde görev yapan Hakan Alpaklı, Cizre, Yüreğir'de görev yapan Seyfettin Şimşek, Silopi, Çukurova'da çalışan Mehmet Yaprak ise Şırnak vergi dairesi müdürlüklerine atandı.

Yüreğir vergi dairesinde daha önce memur olan Mehmet Yaprak, Viranşehir ve Şanlıurfa'da müdür yardımcılığı yaptıktan sonra Adana'ya atandı. Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'nca görevde yükselme sınavında başarılı olan Yaprak, Şırnak vergi dairesine müdür yardımcısı olarak atandı. Arkadaşlarınca onuruna verilen yemekte konuşan Yaprak, ülkenin doğusunun da batısının da kendisi için bir olduğunu belirterek, "Bana verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Ayrılmak zor olsa da her beraberliğin ayrılığı oluyor. Bizleri unutmayın." dedi. Memurlarla vedalaşan Mehmet Yaprak'a Çukurova Vergi Dairesi Müdür Vekili Meral Dalgıç hediye ile çiçek verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber