Polatlı'da Ramazan pidesi zamlı satılacak

Polatlı'da Ramazan pidesinin satış fiyatı açıklandı. Geçtiğimiz yıl 350 gram pide 1 TL'den satılırken, bu yıl 400 gram pide 1 lira 25 kuruştan satılacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2012 12:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polatlı Lokantacılar Kahveciler, Pastacılar ve Fırıncılar Odası Başkanı Rıza Yüksel, Ramazan pidesinin hem gramajını hem de fiyatını arttırdıklarını söyledi. Yüksel, Ankara'da pide fiyatının 1 TL olarak satılacağını vurguladı. Pide fiyatını ve gramajını esnaflar ile birlikte belirlediklerini anlatan Yüksel, ?Geçen yıl pide gramajımız 300 gramdı. Bu yıl pidelerin daha iyi pişmesi ve doygunluk sağlaması açısından en ideal olan gramajı bulmaya çalıştık. O gramajında 400 olmasında karar kıldık. Bu sebeple de ramazan pidesinin bu yıl ki fiyatının 1 lira 25 kuruş olmasını kararlaştırdık.? dedi.

Alınan bu kararda vatandaş memnuniyetinin daha fazla öne çıkarıldığını belirten Yüksel, ?Pidenin gramajı daha fazla olsaydı bu defa az pişecek ve içi hamur kalacaktı. Az olduğunda da küçük bulunuyor ve doyurucu olmuyor. Bu noktada ortada buluşacağımız ve en ideal gramaj olarak gördüğümüz rakamda uzlaştık. Burada ki kararın en yegane paydası vatandaşlarımızın Bu ay boyunca en iyi pideyi yemesini sağlayabilmekti. Esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber