Yangından kurtarılan Marin isimli köpek, sahibine sevinç gözyaşları döktürdü

Polat Tower Residence'de çıkan yangının ardından tahliye edilenler, yaşadıkları paniği anlattı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2012 14:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Binada temizlik görevlisi olarak çalışan görevliler, duman görülmesinin ardından bütün binanın boşaltılmaya başlandığını ve insanların büyük panik yaşadığını söyledi. Bina sakinlerinden biri olan ?Marin? isimli bir köpeğin kurtarılması ise sahibine büyük sevinç yaşattı.

Yangının hemen ardından başlatılan kurtarma çalışmaları sürerken içerde bulunan yaklaşık bin 500 kişi için büyük bir tahliye çalışması yapıldı. Çalışmaların başlamasının kısa bir süre sonrasında binadan çıkarılanlar arasında temizlik görevlileri de yer aldı. Kendilerini park alanındaki çimler üzerine atan görevliler yaşadıkları paniği anlattı. Dumanın bina içinde hissedilmesin ardından herkesin dışarı çıkarıldığını panik yaşandığını anlatan temizlik görevlileri kendilerinin de bu sırada dışarı çıkartıldığını anlattı.

RESİDENCETA MARİN OPERASYONU

Binada bulunan bin 500 kişinin yanı sıra müşterilere ait 6 adet köpek bulunduğu bilgisi de görevli personeli harekete geçirdi. Bu köpeklerden Marin'i kurtarmak için yapılan çalışma mutlu son ile noktalandı. Köpeğin alevler arasında kalmasına izin vermeyen bina görevlileri son bir hamle ile Marin'e ulaştı. Binanın tahliye koridorlarından geçerek arka kısma kadar getirilen Marin, burada bekleyenlerden birine verilerek dışarı çıkarılması sağlandı. Dışarıda bekleyen sahibine ulaştırılan Marin'in sahibi kadın sevinç gözyaşlarına boğuldu. Görevlilere teşekkür eden köpeğin sahibi, açıklama yapmadan yangın bölgesinden ayrıldı.

Yangının ardından binadan dökülen yalıtım malzemeleri ve kaplamaların yola saçılması çevre sokak ve caddeleri savaş alanına çevirdi. Onlarca itfaiye görevlisinin canla başla söndürmek için seferber olduğu yangına, Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı bir helikopter de müdahale etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber