Benzin döküp kendisi ve eşini yaktı

Kütahya'da bunalıma giren bir kadın önce kendi üstüne ve eşinin üstüne benzin dökerek sokak ortasında önce kendini sonra eşini yaktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2012 17:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Osman Gazi mahallesi Farabi Sokak'ta meydana gelen olayda, bir hafta önce kızları S.S.'nin bir akrabasının oğluna kaçtığını öğrenen anne Selma Sezer (41) bunalıma girerek kendi ve eşi Rafet Sezer'in (46) üstüne benzin döktü. Ev içindeki tartışmanın ardından sokağa çıkan Selma Sezer, kendini ateşe verdi. Komşuların söndürmeye çalıştığı kadın bu kez peşinden koşan eşine sarılmasıyla Rafet Sezer'de alevler içinde kalarak sokak üzerinden koşmaya başladı.

Vatandaşların yardımıyla söndürülen çift yine vatandaşlar tarafından çağırılarak olay yerine gelen ambulanslarla DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sezer çiftinin Türk vatandaşlığından çıkarak Alman vatandaşı olduğu ve tatil için Kütahya'daki evlerine geldiği öğrenildi.

VALİDEN GAZETECİLERE TEPKİ

Polis konuyla ilgili soruşturma başlatırken, Osmangazi Mahallesi'ne İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık'la birlikte gelen Vali Kenan Çiftçi, olayla ilgili bilgi alarak ayrıldığı esnada haber yapmak için vaka yerinde bulunan gazetecilere kendisini görüntülediği için tepki gösterdi.

Öte yandan yanarak yaralanan çiftin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber