Mamaklı kadınlar Ankara'yı gezdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent'i gezme olanağı bulamayan ev hanımları ve çocuklar için geziler düzenliyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2012 13:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mamaklı kadın ve çocuklardan oluşan 550 vatandaş, Belediye'nin konuğu oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamaklı ev hanımları ile çocuklarından oluşan 550 kişilik gruba gezi düzenledi. Mamak'ta yaşayan Başkentli ev hanımları ve çocuklar, Büyükşehir Belediyesi'nin kentin dört bir tarafında hizmete sunduğu parkları, proje alanlarını gezdi. Gençlik Parkı'ndaki Lunapark'ta bir saat boyunca ücretsiz olarak eğlendi.

Üstü açık 12 gezi otobüsüyle düzenlenen geziye Mamak ilçesinde yaşayan yaklaşık 550 ev hanımı ile çocuklardan oluşan grup katıldı. Altınpark'ta başlayan gezi Çankaya Hanımlar Lokali, Dikmen Vadisi, Hacı Bayram Camii, Gençlik Parkı, AOÇ Hayvanat Bahçesi, Harikalar Diyarı, Sincan Aile Yaşam Merkezi ve Göksu ile sürdü. Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Alanı'nda son bulan gezide çocuklar Gençlik Parkı'ndaki Lunapark'ta dilediklerince eğlendi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in talimatlarıyla Ankara Alışveriş Festivali sırasında başlatılan üstü açık otobüslerle kent gezileri, maddi durumu iyi olmayan, Ankara'yı gezme olanağı bulunmayan ev hanımları ile uzun tatil dönemini Ankara'da geçiren çocuklara kenti tanıtmayı ve neşeli zaman geçirmelerini sağlamayı amaçlıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber