ATO Başkanı Bezci: Başkent'te ekmek ve pide fiyatları 5 yıldır aynı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, Fırıncılar Meslek Komitesi'nin kararıyla Başkent'te pide ve ekmek fiyatlarının, Ramazan ayında yine 1 TL olarak belirlendiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2012 13:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Salih Bezci, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, ATO'ya bağlı ekmek fırınlarında son 5 yıldır uygulanan fiyatların bu Ramazan'da da aynen geçerli olacağını belirtti.

Ankara'da üretilen ekmeğin yüzde 80'ine yakınının ATO'ya bağlı şirketler tarafından üretildiğini hatırlatan Bezci, ?ATO'ya bağlı işletmelerin son 5 yıldır zam yapmamak için direnç gösterdiğini görüyoruz. Bu tavrın yarın itibariyle idrak edeceğimiz Ramazan ayında da sürüyor olması bizleri son derece mutlu etmiştir. Ramazan ayı ile birlikte hassasiyetimizin yüksek olduğu bir ayda alınan bu kararla fiyat gibi gramajın da sabit kalarak vatandaşımızın ekmeğiyle oynamadıkları için Ankara Ticaret Odası olarak fırıncılarımıza teşekkür ediyoruz.? dedi.

HİJYEN UYARISI

ATO Başkanı Bezci, Ankara'da Ramazan kutlamalarının geçmiş yıllara göre çok daha renkli geçtiğini, başta Ankara Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediyelerinin birçok etkinlik düzenlediğini hatırlattı. Halkın söz konusu etkinliklere yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden Bezci, ?Ankara, Ramazan'ın güzelliklerini son yıllarda doya doya yaşıyor. Bu güzel ayda, özellikle halkımızın sağlığını doğrudan etkileyen gıda sektörüne bağlı işletmelerin, hijyen ve kaliteye daha fazla özen göstermesini rica ediyorum.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber