Çamlık Parkı Ödemiş'e yeni bir soluk kazandırdı

İzmir'e bağlı Ödemiş İlçesi'nde kısa zaman önce hizmete açılan Çamlık ve Perşembe Pazarı parkları, ilçe halkının ilgi odağı haline geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Temmuz 2012 11:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak havaların bunalttığı vatandaşlar, özellikle akşam saatlerinden itibaren parklara adeta akın ediyor. Tarihi geçmişe sahip Halep Pastanesi'nin taşındığı parka gelen vatandaşlara en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirten işletmeci Onur Coşar, parkın yeniden düzenlenmesinden kendilerinin de büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Coşar, "Açıkçası parkın rağbet görüp görmeyeceğini bilmiyorduk, çünkü eskiden atıl bir durumdaydı, erkekler bile buraya girmeye çekinirdi. Ancak belediye başkanımız Bekir Keskin'in çabası sayesinde parkımız bu güzel haline geldi. Artık aileler gece yarısı bile gelip burada rahatça oturabiliyor, kahve ve çaylarını içip sohbet edebiliyor. Bu kadar yoğun ilgiyi biz de beklemiyorduk" dedi. Parkın kış mevsiminde de gelinebilir durumda olması için belediye başkanı Keskin ile görüştüklerini kaydeden Coşar, başkandan oturma alanlarının üzerine çatı sistemi yapılacağı sözünü aldıklarını belirtti. Coşar, parkın Ramazan ayı boyunca da hareketli geçmesini beklediklerini söyleyerek, sözlerini, "Ramazan ayında da hizmet vermeye devam ediyoruz. Halkımız saat 17.00'den sonra yoğun olarak geliyor zaten. Ramazan ayında da iftardan sonra bir tatlı, dondurma yemeğe rahatça gelebilirler? şeklinde noktaladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber