20 Temmuz 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 09:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yapımı tamamlanan İstanbul Ataşehir Mimar Sinan Camii'nin açılışını yapacak. Açılışa, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de katılacak. (13.00)

Başbakan Erdoğan, Irak Ulusal Meclis Başkanı Usame Nuceyfi ile görüşecek İstanbul'da görüşecek. (15.00)

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, İstanbul'da bakanlığı ve Merter Platformu arasında 'Z- Kütüphanelerin Kurulması ve Okuma Kültürünün Geliştirilmesi' protokolü imza törenine katılacak. (11.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Amasya'da il koordinasyon toplantısına katılacak, belediyeyi ve AK Parti Amasya İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek, Yeşilırmak elektrik bölge dağıtım toplantısında bulunacak. Bakan Yıldız, Yeni Çeltek maden işçileriyle iftar yapacak, iftarda Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu da bulunacak. (11.00-20.12)

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak parti genel merkezinde düzenleyeceği toplantıda gündemdeki gelişmeleri değerlendirecek. (11.00)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Saray Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan çocuk, yaşlı ve engellilerle Ramazan'ın ilk iftarında bir araya gelecek. (20.15)

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 38. yıl dönümü Lefkoşa'da törenle kutlanacak. Törene, Türkiye'den Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay katılacak.

Suriye ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber