İnternet evleri, 1 ayda 2 milyon ziyaretçi ağırladı

Türk Telekom'un, ?Türkiye'ye Değer' projesi kapsamında hayata geçirdiği internet evlerini 1 ayda 2 milyon kişinin ziyaret ettiği belirtildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Temmuz 2012 13:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, Türkiye genelinde 81 ilde açılan bin internet evinin yıl boyunca 7'den 70'e herkese ücretsiz internet erişimi sunduğu bildirildi. Her internet evinde tam donanımlı 20 bilgisayarın bulunduğu anlatılan açıklamada, okulların tatil dönemine girmesiyle birlikte öğrencilerin internet evlerini ziyaret ederek bilgi, genel kültür ve becerilerini geliştirme fırsatı yakaladığı dile getirildi. 12-24 yaş aralığındaki genç kesimin yoğun ilgi gösterdiği internet evleri, kış döneminde eğitime destek olurken yaz aylarında eğlence ve araştırma mekanları olduğu ifade edildi.

Bazı ziyaretçilerin, internet evlerini düzenli bir şekilde kullandığı aktarılan açıklamada, yaz tatilinin başlamasının ardından ilk ayın sonunda yaklaşık 2 milyon ziyaretçiye ev sahipliği yaptıkları belirtildi. Açıklamada, şöyle denildi:

"Her birinde 20 adet tam donanımlı bilgisayar bulunan internet evleri, gençlere güvenli bir sosyal ortam sunması ve ücretsiz internet erişimi imkanı nedeniyle ilgi görüyor. Türk Telekom İnternet Evleri başta geleceğin mimarı gençler olmak üzere tüm topluma fayda sağlamayı misyon ediniyor. Türk Telekom'un Türkiye'ye değer platformu, teknoloji ve altyapıya yaptığı yatırımların yanı sıra hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile de tüm Türkiye'ye değer katmak için çalışıyor.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber