LYS'de Maltepe Dershanesi'nden ilk binde 35 öğrenci

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)'nda Polatlı Maltepe Dershanesi'nden ilk binde 35 öğrenci derece yaptı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Temmuz 2012 15:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çolak, dershanenin, Türkiye genelinde ilk binde 35 öğrencisini derece yaptığını belirtti.

Polatlı'da sayısal ve eşit ağırlık birincilerinin Maltepe dershanesinden çıktığını vurgulayan Dershane Genel Müdürü Orhan Çolak, şunları ifade etti: ?Dershanemiz, bu yıl yapılan LYS?de elde ettiği başarı ile Polatlı'da başarının adresi oldu. Sayısal puan türünde Türkiye 103-228-627-640-836 ile Eşit Ağırlık puan türünde Türkiye 69-103-994'üncüsü oldular. Maltepe Dershanesi olarak, her yıl bir önceki yıla oranla başarı seviyesini daha da artırıyoruz. Öğrenciler, Maltepe Dershaneleri'nde yüzde 100 başarı, yüzde 100 sevgi ve yüzde 100 eğitim ile sıfır hata anlayışıyla geleceğe hazırlanıyor.

Maltepe Dershanesi olarak bireysel başarının yanında kitlesel başarı ile Polatlı'da Maltepe Dershanesi, eğitim ve öğretimde her zaman bir numara olduğunu ispatlamıştır. Ben tüm öğrencilerimizi, yakalamış oldukları başarıdan dolayı kutluyorum. Polatlı'da LYS Sınavı'na giren tüm öğrencilerimizi de tebrik ediyorum.?

Çolak, ayrıca, LYS'deki başarılarının, yapılacak tercihler sonucunda daha büyük bir anlam kazanacağını ve Maltepe Dershanesi'nin farkının daha iyi anlaşılacağını, Polatlı'daki bütün öğrencilere uzman kadrosuyla tercihler konusunda yardımcı olacaklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber