Boydak Holding, kurduğu vakıfla çalışanlarına destek oluyor

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, 2007 yılında holding olarak vakıf kurduklarını hatırlatarak, buradan özellikle çalışanlara eğitim, hastalık tedavisi ve benzeri birçok sosyal yardımda bulunduklarını anlattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Temmuz 2012 11:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Boydak, özellikle eğitim, tüp bebek için maddi destek ve hastalık tedavisi için taleplerin fazla olduğunu ve bunu karşıladıklarını ifade itti.

İşadamı Hacı Boydak, katıldığı bir televizyon programında hem holding olarak hem de özel hayatında yaptığı çalışmaları anlattı. 40 yaşından sonra kayak öğrendiğini ve herkesin kayak yapmasını isteyen Boydak, sakatlandığı için şimdi kayak yapamadığını anlattı. Kayseri'nin hemen yanı başında Erciyes gibi bir imkanın olmasına rağmen iş güç yoğunluğundan dolayı 40 yaşına kadar kayak öğrenemediğini dile getirdi. Kayak yapmanın çok iyi ve güzel bir spor olduğunu vurgulayarak, özellikle çocuklara kayak öğretilmesini çok istediğini anlattı.

Emekli olduğunda neler yapacağını anlatan Hacı Boydak, ?Günü geldiğinde emekli olacağız. Dünyayı gezme hayalim var. Çok kitap okuma hayalim var. Deniz tutkunluğum var. Tekne merakım var. Motor ve yatla geziyorum. Motosikletle Avrupa'yı gezme hayalim var. Klasik motorum vardı. Geçtiğimiz günlerden güzel bir motor aldım. Denemeleri yaptım. İnşallah zaman zaman yurt içi seyahatlerine gidiyorum. Yakın zamanda İtalya, Yunanistan, Fransa, Almanya gibi Avrupa turu yapmak istiyorum. Bunu fırsat buldukça yapacağım. Beraber gittiğimiz arkadaşlarımız var. Grubumuz var. Eğitimini alıyorum bir yandan da.? diye konuştu.

Boydak Holding olarak 2007 yılında vakıf kurduklarını da aktaran Hacı Boydak, vakfın yaptığı çalışmaları da şöyle anlattı: ?Orada öğrenci burslarımız var. Çalışanlarımızın çocuklarına yönelik. Yine fabrikalarda çalışan işçilerimizden, destek isteyenler arasında tüp bebek müracaatı fazla oluyor. Hastası olup yardım isteyen çalışanlarımız fazla oluyor. Vakıf kanalı ile birçok yardımımız var. Diğer yardımlarımız da vakıf aracılıyla yapılıyor.?

Vakıfla birlikte Kayseri'de bir ormanlık alan kurduklarını aktaran Boydak, ?Kurulan Boydak Ormanı 1 milyon 100 bin metrekare alan üzerinde. 270 bin tane ağaç diktik. Özel ağaçlandırma sahası oldu. 60 çeşidin üzerinde ağaç var. Çam ve çamın değişik türleri yine yapraklı ağaçlar var. Güzel bir mekan oldu.? şeklinde konuştu.

Kayseri de ve Kayseri dışında çalışanlarının olduğunu anlatan Boydak, ?Kayseri'de 10 bin 500 çalışanımız var. Kurumlar vergisinde ilk 100 şirket arasında bizim şirketlerin payı yüzde 43. Hayatımızın büyük bir bölümü de Kayseri'de geçiyor. Orada mutluyuz. Kardeşlerimiz orada yaşıyor. İstanbul'da yaşayan kardeşlerimiz var. İstanbul'dan kopmuyoruz. Burası dünya kenti. Ama biz Kayseri'ye holding merkezi kurduk. Mezarımızı Kayseri'de aldık.? dedi.

Hacı Boydak, dünyada 10 milyar dolar ciro yapan şirketlerin olduğunu anlatarak, holding olarak hedeflerini şöyle anlattı: ?Dünya markası olduğumuz zaman, güneşin doğup battığı her yerde markalarımızı temsil ettiğimiz zaman mutlu olacağız. Dünyada birçok şirket var ve bunların 10 milyar dolar cirolar yapanları olduğunu biliyoruz. 50 bin insan çalıştırıyorlar. Daha fazla insan çalıştıran firmalar var. Biz işin başındayız ve devamı gelecek. Çok çalışmamız gerekir. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. İktidarı, muhalefeti, çalışanı bir bütün olmak zorundayız. O zaman başarılı bir süreç yaşarız.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber