İftarlar kalabalık olunca güzel

Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, toplumda çok önemli yere sahip olan iftarların kalabalıklarla coşkulu bir şekilde yapılmasının çok daha güzel olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Temmuz 2012 15:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından, İl Emniyet Müdürlüğü Topuzlu Han Tesislerinde iftar programı düzenlendi.

İftara, Vali Abdurrahman Savaş, Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ademoğlu, müftülük personeli ve çok sayıda davetli katıldı.

Kur'an-ı Kerim ve duaların okunduğu programda konuşan İl Müftüsü Yakup Öztürk, Ramazan ayının Müslümanlar için önemine değinerek, birlikte yapılan iftarların toplumları daha da kaynaştırdığını ve birleştirdiğini söyledi.

Hazırladıkları iftar programına hayırseverlerin büyük katkısı olduğunu belirten Öztürk, "Bugün davetimize icabet edip gelen herkesten Allah razı olsun. Bizim iftar soframızı paylaştınız. Toplumumuzda çok önemli yere sahip olan iftarların böyle kalabalıklarla coşkulu bir şekilde yapılması çok önemli. Bizim bu programımıza hayırseverlerin katkısı çok büyük, onlardan Allah razı olsun." dedi.

Konuşmanın ardından İl Müftülüğünce düzenlenen iftara katkılarından dolayı Çetinel ailesine, Vali Savaş tarafından plaket verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber