BTÜ projelerine TÜBİTAK'tan destek

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) TÜBİTAK 1001 ve TÜBİTAK 3501 Projeleri, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Temmuz 2012 16:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BTÜ Lif ve Polimer Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri tarafından hazırlanan ?Kapalı alan hava kalitesini iyileştiren kompozit lif tasarımı ve üretimi? başlıklı TÜBİTAK 1001 Projesi, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulundu.

BTÜ'de Lif ve Polimer Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şule Altun'un yürütücülüğünü yaptığı ?Kapalı alan hava kalitesini iyileştiren kompozit lif tasarımı ve üretimi? projesinin Yrd. Doç. Dr. Hasan Koçer araştırmacı ve araştırma görevlisi Duygu Gazioğlu da bursiyer olarak yer almakta.

Hazırlanan ?Kapalı alan hava kalitesini iyileştiren kompozit lif tasarımı ve üretimi? başlıklı TÜBİTAK 1001 Projesi, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulundu.

İKİNCİ PROJEYE DE TÜBİTAK'TAN DESTEK

Yine BTÜ Doğa Bilimleri Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ece Ünür'ün yürütücülüğünü yaptığı projede TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Yrd. Doç. Dr. Ece Ünür tarafından yürütülen "Süper kapasitörlerde elektrot malzemesi olarak kullanılmak üzere biyokütleden karbon eldesi." başlıklı TÜBİTAK 3501 Projesi de TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber