Jandarma jet skiyi kullananı belidiye ses yayın sistemiyle arıyor

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinin dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajında önceki gün bir jet ski'nin denizde yüzen 57 yaşındaki Ahmet Öztürk adlı tatilcinin feci şekilde ölümüne sebep olmasının ardından, başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Temmuz 2012 19:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Soruşturma kapsamında, Ayvalık'ta yazlığı olduğu öğrenilen Öztürk'ün denizde yüzerken en çok korktuğu jet ski'lerden biri nedeniyle öldüğü kaydedildi. Denizde yüzerken, plajda süratle giden jet skilerden kaçabilmek için palet giydiği belirtilen Ahmet Öztürk'ün kazanın olduğu gün palet giymediğinin altı çizildi.

Kazada hayatını kaybeden talihsiz adamın eşi Arzu Belkıs Öztürk'ün ise, olay günü Sarımsaklı plajında denize açılan ve iyi bir yüzücü olan Ahmet Öztürk'ün yanından siyah renkli bir jet skinin süratle geçtiğini ve sonrasında geri dönerek, yavaşladıktan sonra tekrar uzaklaştığını ve kuvvetle muhtemel Öztürk'e bu jet skinin çarptığını ifade ettiği öğrenildi.

ANONSLARLA JET SKİYİ KULLANAN FAİL ARANIYOR

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren Jandarma ise önceki gün Küçükköy Belediyesi ses yayın cihazlarından verdirdiği anonslarla, siyah jet ski'nin Ahmet Öztürk'ün ölümüne neden olduğu sıralarda olaya şahit olanlar varsa, insaniyet namına 156 nolu telefona yada Jandarma'ya haber vermelerini istediği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber