LYS'de Kütahya birincisi Tavşanlı Körfez'den çıktı

Körfez Dershaneleri Tavşanlı Mutlu Eğitim Şubesi LYS'de Kütahya birincisini çıkarmanın mutluluğunu yaşıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2012 13:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Körfez Dershaneleri Tavşanlı Şubesi Müdürü Ahmet Onay, değişen ve zorlaşan yeni sınav sistemine uygun, özgün programları, doküman desteği ve uzman öğretmenleriyle ilçenin üniversiteye açılan kapısı olduğunu bir kez daha gösterdiklerini söyledi.

2012?2013 eğitim öğretim yılında bütün sınıflarda akıllı tahta ile eğitim verileceğini belirten Onay, "LYS sonuçlarına göre dershanemiz öğrencisi Esra Zeybek MF'de Türkiye 166.'sı Kütahya ve Tavşanlı birincisi, İhsan Alp TM'de Türkiye 435.'si Kütahya ve Tavşanlı birincisi olmuştur. Ayrıca kitlesel başarıda da Tavşanlı'da 35 derecenin 31'i Körfez Dershaneleri öğrencileri tarafından paylaşılmıştır. Aldığımız başarılarda emeği geçen bütün Milli Eğitim camiasına, tüm okul idareci ve öğretmenlerine, öğrenci velilerine ve dershane öğretmenlerine teşekkür ederiz." dedi.

Körfez TV, randevulu ders sistemi, öğrenci takip sistemi ve veli bilgilendirme sistemi ile de güçlerini artıracaklarına değinen Onay, "Öğrencilerin sınavda kazanıp tercihte kaybetmemeleri için Körfez Dershaneleri öğrencisi olan olmayan bütün öğrencilere dershanemizde ücretsiz tercih hizmeti sunulacaktır. Öğrencileri tercih hatası yapmamaları için dershanemize bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber