2 yıl önce bayram günü kaybettiği annesini arıyor

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 2 yıl önce bayram günü aniden kaybolan annesini arayan kızı, ölü ya da diri bulunmasını istiyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2012 13:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alzheimer hastası annesi 64 yaşındaki Fatma Gökçeli'nin 2010 yılı Ramazan Bayramı'nın ikinci günü abisi Yakup Gökçeli'nin evinden aniden kaybolduğunu söyleyen kızı Dursun Daş, ?Annem hasta olduğu için ağabeyimin yanında kalıyordu. Annem hava sıcak olduğu için balkonda yatıyormuş, diğerleri ise içerde. Sabah abim kalktığında annemin yatağında olmadığını görmüş. Bana haber verdi. Hep birlikte aramaya başladık, bulamadık. Sonra polise haber verdik. Polisler de aramaya başladı, fakat o günden bu güne aradan geçen 2 yıla rağmen ne ölüsüne ne de dirisine rastlanmadı." dedi.

Resimlerini şehrin her yerine astırdığını, fakat bir gören bulunmadığını anlatan Daş, sözlerini şöyle tamamladı: "Annemden hala bir iz yok. Bayram bana zehir oldu. Yine bayram geliyor ve ben aramaktan bıkmadım, hala arıyorum. Yer yarıldı da içine mi girdi. Şehir içinde nereye kaybolur annem. Yetkililerden annemi bulmalarını istiyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber