25 Temmuz 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2012 09:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Güvenlik Zirvesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Başbakanlık merkez binada toplanacak. (12.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sayıştay Başkanı Recai Akyel ve yeni seçilen üyeleri kabul edecek. (17.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ankara'da 2008'deki Sosyal Güvenlik Reformu'na yönelik analiz ve değerlendirmeler yapacak. (11.00)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Ankara Sanayi Odası Meclis Toplantısı'na katılacak, Portekiz Ekonomi ve İstihdam Bakanı Alvaro Dos Santos Pareira'yı kabul edecek. (10.00-17.45)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ankara Sanayi Odası'nın Rixos Grand Otel'de düzenleyeceği iftar programına katılacak.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Malatya'da valilik ve belediye başkanlığını ziyaret edecek, TSO'da sivil toplum kuruluşları başkanları ile bir araya gelecek, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde sokak iftarına katılacak. (16.30-17.00-19.51)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İstanbul Küçükçekmece Belediyesi tarafından Cennet Kültür ve Sanat Merkezi Sergi Salonu'nda düzenlenen 'Meşk Sergisi' açılışı ile Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü'ndeki iftar programına katılacak. (19.00-20.30)

Uludağ Yaş Sebze ve Meyve İhracatçıları Birliği, '2012 Bursa Siyah İnciri Koruyalım Sektör Toplantısı' yapacak. (14.30)

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın geleneksel iftar programı İstanbul Conrad Otel'de düzenlenecek. (20.35)

Dernek kuran ?korsan taksiciler' yasal zeminde çalışmak istiyor (Özel)

Korsan taksiciliği önlemek için çıkarılan yasanın ardından sayıları 60 bini bulduğu tahmin edilen korsan taksiciler, bu işi bırakmak zorunda kaldı. 'Alternatif Ulaşımcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği' adı altında birleşen korsan taksiciler, yasal bir zeminde, vergi vererek bu işi devam etmek istiyor. Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can ise konunun tartışmaya bile müsait olmadığını, korsan kelimesinin hırsızlıkla eşdeğer olduğunu ifade ediyor.

Suriye ile ilgili gelişmeler ve Hatay'daki sınır kapısına yansımaları takip ediliyor.

Beşiktaş'ın yeni transferi Escude, İstanbul'da sağlık taramasından geçecek. (09.30)

Avusturya'daki yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan Beşiktaş yurda dönecek. (17.30)

Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarına Özlüce Tesisleri'nde devam edecek. (18.00)

Bulgaristan'da Avrupa Basketbol Turu-2012 Turnuvası'na katılan A Milli Basketbol Takımı, Ukrayna ile karşılaşacak. (21.00)

Grekoromen Güreş Milli Takımı, 2012 Londra Olimpiyatları'na iddialı hazırlanıyor. Teknik ekip ve güreşçilerin tek hedefi sadece altın madalya kazanmak. (Özel)

Futbolda profesyonel lig takımlarının yeni sezon hazırlıkları ve transfer çalışmaları takip ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber