Baymak?tan tüketiciye: Elektrikten tasarruf eden klimalar kullanın

Yaz aylarında artan klima kullanımı elektrik tüketimini de körüklüyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2012 13:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Isıtma ve soğutma sektörünün önde gelen aktörlerinden Baymak'ın Genel Müdürü Ender Çolak, enerji tasarruflu iklimlendirme ürünleri ile aşırı tüketimin önüne geçilebileceğini vurguladı.

Ender Çolak, ?Soğutma sistemlerinde enerji tasarrufunu ön planda tutan ürün üretimlerine yönelme durumundayız. Bu hem dünyada doğal döngünün bozulmasıyla ortaya çıkan enerji kesintilerinin minimuma inmesine, hem de pahalı enerjiye karşı ülke ekonomilerinin rahat bir nefes almasına imkân tanıyacak.? dedi. Çolak, Baymak'ın doğa dostu üretimin Türkiye'de önemli markalarından biri olarak, enerji tasarrufu ve verimliliğin üretimlerinde temel kriterlerden arasında yer aldığına işaret etti.

?BAYMAK ELİTE' MARKA KLİMALAR 7 SENE GARANTİLİ

Enerji tasarrufunda Baymak, Elite Klima adlı ürünü ile iddialı. 7 sene garantili ürün ?A' sınıfı enerji verimliliği ile minimum elektrik tüketimi vaat ediyor.

9.000Btu/h kapasiteden 48.000Btu/h kapasiteye kadar 6 ayrı modelle tüketiciye sunulan klimaların ISO 9001, CE, DQS, Avrupa Enerji Sertifikası, Çevre Sağlığı Sertifikası gibi kalite ve sistem belgeleri bulunuyor. R410A yeni nesil gazı olan Baymak Elite, eski tip R22 gazını kullanan cihazlara göre daha çevreci. 3 kademeli filtreleme ile ortamda toz, polen, koku ve sigara dumanını yok ediyor. İonizer ile ortama negatif iyon yayarak havayı tazeliyor. ?I feel' sayesinde uzaktan kumanda kanalı ile ortam sıcaklığını okuyarak ayarlanan ısıyı bulunulan yerde hissetmeye olanak tanıyor. LCD ekranından set edilen sıcaklık ve ayarlanan fonksiyonlar takip edilebiliyor. Baymak Elite Klimalar, sessiz çalışma özelliği ile 26 desibel düşük ses seviyelerine kadar çalışabiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber