Palandöken Belediyesi 24 saat asfalt döküyor

Erzurum merkez Palandöken Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve asfalt döküm ekipleri, ilçede asfalt yenileme çalışmalarını günün 24 saati sürdürüyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2012 18:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gündüz 30 dereceyi aşan sıcaklar altında asfalt çalışmasına ara vermeyen belediye ekipleri, gece saatlerinde de çalışmalarını devam ettiriyor. Asfalt ekipleri ilçeye serilmesi planlanan 30 bin ton asfalt dökmek için gayret sarf ediyor. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ilçe genelinde kaliteli asfalt döktüklerini söyledi. Başkan Bulutlar, sezon sonuna kadar 30 bin ton asfalt döküleceğini ifade etti.

İlçe genelinde asfaltsız sokak ve cadde bırakmayacaklarına dikkat çeken Bulutlar, "Palandöken'in cadde ve sokaklarını kaliteli yaşam alanlarına dönüştürmekte kararlıyız. 2012 yılı asfalt sezonunun başlamasıyla beraber ilçemizin genelinde kendi ekiplerimizin yanı sıra yaptığımız ihale sonrası özel şirket tarafından da ilçenin yollarında asfaltlama ve kaplama çalışmaları yaptık. İhale gereği özel şirket 30 bin ton asfalt çalışması yapacak. Mevsim kısa olduğu için ve Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle gece gündüz çalışma yapılmakta." dedi.

İlçemizin bazı bölgelerinde zamansız alt yapı çalışmaları olduğunu, bu şekilde bozulan yolların asfaltlanması yanı sıra bugüne kadar asfaltı olmayan ve asfalt özelliğini kaybetmiş birçok cadde ve sokağa da asfalt yapıldığını anlatan Başkan Bulutlar, şunları ifade etti: "Bu kapsamda Yunus Emre, Ertuğrul Gazi, Yukarı Köşk, Hacı Ahmet Baba, Hacı Salih Efendi, Mehmet Akif Ersoy, Hüseyin Avni Ulaş, Osman Gazi gibi daha sayamadığım birçok mahallemizi A'dan Z'ye yenileyerek çehresini değiştirdik.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber