Gülsan Sentetik Dokuma, İSO 500 listesinde 108'inci sırada yer aldı

Gülsan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Gülsan Sentetik Dokuma AŞ, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan ?Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu' sıralamasında 108'nci, aynı araştırmanın özel şirketler kategorisinde de 100'ncü sırada yer aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2012 16:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gülsan Sentetik Dokuma AŞ, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından kısa bir süre önce açıklanan 2011 yılının en fazla ihracat yapan bin firması sıralamasında da 39'ncu sırada yer almıştı.

Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, doğru yatırım ve inovasyonun cirolarının yükselmesindeki en önemli etkenlerin başında geldiğini söyledi.

Gülsan Sentetik Dokuma AŞ'nin İSO 500'ün 2011 verilerine göre genel sıralamada 108'nci sıraya yükseldiğini, özel şirketler sıralamasında ise 100'ncü sırada yer aldığını kaydeden Topçuoğlu, "Şirketlerimizdeki başarı planlı programlı çalışmalar, doğru yatırımlar ve modern teknolojiyi kullanmanın sonuçlarıdır. İnovasyona ve teknolojik yeniliklere önem vermemizin yanı sıra kurum içi eğitimlerle de personelimizin kendisini en iyi şekilde yetiştirmesini sağladık. Sanayi kuruluşlarının başarı elde etmesindeki en önemli etken şüphesiz teknolojiye yatırımın yanında insana yatırımdır. Eğitimli insan yetiştirilmesi ve sahip olunan teknolojiyi kullanabilecek düzeye getirilmesi, üretimdeki kaliteyi arttıracağı gibi kuruluşun yaptığı yatırımların değerlenmesini de sağlayacaktır." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber