İzmir Çiğli'de, motorsiklet sürücüsünün ölümüne sebebiyet veren sürücü, Keşan'da yakalandı

İzmir'in Çiğli ilçesinde 19 Temmuz 2012 tarihinde önünde giden motosiklete çarpıp Abdülaziz Demirci'nin ölümüne sebep olan ve olay yerinden kaçan sürücü F.D, Edirne'nin Keşan ilçesinde yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2012 21:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

19 Temmuz 2012 tarihinde İzmir'in Çiğli ilçesinde Anadolu Caddesi Santral Durağı karşısında meydana gelen trafik kazasında, Harmandalı'dan Karşıyaka yönüne giden ve içinde 5 kişinin bulunduğu 35 KA 5697 plakalı otomobil, önünde seyir halinde olan 33 yaşındaki Abdülaziz Demirci yönetimindeki motosiklete çarptı. Havaya fırlayıp otomobilin ön camına çarpan Demirci, ardından asfalt zemine savrulup yerde yaklaşık 40 metre sürüklendi. Otomobilin altında bir süre giden motosiklet ise alev alıp tamamen yandı. Başındaki kask iki parçaya bölünen evli motosiklet sürücüsü Abdulaziz Demirci, ağır yaralandı. Sürücünün yol kenarına çektiği otomobilde bulunanlar ise durdurdukları bir minibüse binerek kaza yerinden kaçtı.

Olayın üzerinden yaklaşık bir hafta sonra, Abdülaziz Demirci'nin ölümüne sebebiyet veren ve olay yerinden kaçan F.D'nin (52), Edirne'nin Keşan ilçesindeki yakınlarının yanına geldiği ihbarını alan Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Demir'in bulunduğu yerler üzerinde 3 günlük bir çalışma yaptı.

Yapılan başarılı çalışmanın ardından Yenimescit Mahallesi Fidan Sokak üzerinde sıkıştırılan F.D, Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin elinden kaçarak, ormanlık alana doğru gitti. Bu sırada peşinden giden ekipler, uzun bir kovalamacanın ardından F.D'yi yakalayarak, gözaltına aldı.

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen F.D, daha sonra ise mahkemeye sevkedildi. Demir, çıkarıldığı mahkemece, tutuklanarak Keşan Kapalı Cezaevine konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber