Başkentte silahlı kavga: 1'i ağır, 2 yaralı

Başkent'te 3 kişi arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2012 07:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çıkan tartışmanın büyümesinin ardından silahını çeken kişi,önce kavgayı ayırmak isteyen kadını vurdu, ardından kafasına akeş adarak intihar teşebbüsünde bulundu. 2 yaralı, sağlık ekipleri tarafından olay yerindeki ilk müdahalelerinini ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, Altındağ, Gençlik Parkı'nda gece saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, parkta oturan Ahmet Konukçu (63), Ülkü Çuhacıoğlu (38) ve ismi öğrenilemeyen bir kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Konukçu, belindeki silahı çekerek ismi öğrenilemeyen kişiye doğrultu. Engel olmak için silahın önüne geçen Çuhacıoğlu, Ahmet Konukçu'nun silahından çıkan kurşunla omzundan yaralandı. İsmi öğrenilemeyen kişi olay yerinden kaçarken, Konukçu daha sonra kendi silahıyla kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu.

Silah sesini duyan vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis, çevrede güvenlik önlemleri alırken; sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalelerini yaptı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Ankara Eğitim Araştırma ve Araştırma Hastanesi ile Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Konukçu'nun durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber