Düziçi'nde trafik sorununa çözüm arandı

Düziçi İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Recber, ilçe esnafı, sivil toplum temsilcileri ve ilçede faaliyet gösteren kooperatiflerin temsilcileri ile istişare toplantısı düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2012 14:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polis lokalinde yapılan toplantıya CHP Düziçi İlçe Başkanı Durdu Göl, MHP Düziçi İlçe Başkanı Muhammet Kaya, Düziçi Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kaçıra, taksici esnafı, otobüs ve minibüs kooperatiflerinin temsilcileri katıldı.

Düziçi İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Recber, yaptığı konuşmada, ilçede gördüğü en büyük sorunun trafik olduğunu söyledi. "Bir esnaf iş yerinin önüne park etmesin diye kendi arabasını getirmiş park etmiş. Dolayısıyla akşama kadar iş yerinin önünü işgal ediyor. Kendisine alış veriş için gelen vatandaşı da engelliyor. Özellikle Refik Cesur Bulvarı'nda trafikle ilgili sıkıntı var. Her vatandaş bu sıkıntıyı yaşıyor. Belediye başkanımızla, başkan yardımcımızla, belediye yetkilileriyle görüşmeler yapmak suretiyle bazı kararlar alma fikri oluştu. Uygulamayla ilgili ilçedeki insanlarımıza danışmak istedik." dedi

Toplantıda bazı alanlara park yasağı getirilmesi için yetkililerle görüşülmesine karar verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber