Çöpleri alınmayan mahalleli isyan etti

Iğdır'da belediye tarafından toplanılamayan ve sıcağından etkisiyle çevreye kötü koku yayan çöpler mahalleli isyan ettirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2012 14:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emek Mahallesi Oral Sokak sakinleri, çöplerin düzenli olarak toplanmasını ve sokaklarına çöp konteynırı bırakılmasının istediler. Bırakılan çöplerin alınmadığından mahalledeki kedi ve köpekler tarafından çevreye dağıldığının ifade eden Havva Erol, son günlerde hava sıcaklığının 35-40 dereceyi bulduğu bu günlerde kokudan kapı pencerelerini açamadıklarını belirtti.

Yetkilileri göreve davet eden Naim Aydaş defalarca sorunun belediye yetkilerine bildirdiğini fakat bir türlü sorunun çözülmediğini ileri sürdü. Aydaş, "Gördüğünüz gibi Ramazanın bu günlerinde çevrede biriken çöpler koku yayıyor. Hem de görünüm olarak rahtsızlık veriyor. Daha önce komşularımız kendi imkanı ile getirdiği çöp konteynırı çalınınca buraya bırakılan çöpler mahalledeki hayvanlar tarafından parçalanarak çevreye dağılmasına nenden oluyor. Hafif bir rüzgar olduğunda kapımız önü hep çöplerle dolup taşıyor. Burada yetkililere sesleniyorum; buraya bir çöp konteynırı bıraksınlar ve günlük çöplerimizi düzenli alsınlar" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber