Milletvekili Demir, yaşlıların dertlerini dinledi

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 60'a yakın yaşlının kaldığı Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ni ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2012 13:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Huzurevi ziyareti için Ramazan ayının anlamlı olduğunu dile getiren Demir, Samsun halkına da seslenerek buraları ziyaret etmelerini istedi. Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, beraberindeki AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ni gezerek yaşlılarla tokalaşıp Ramazanlarını kutladı. Yaşlılarla tek tek ilgilenen Demir, sorun ve sıkıntılarını dinledi. Yaşlıların tek tek istekleri olup olmadığını soran Demir, Huzurevi Müdürü Günaydın'dan da bilgiler aldı.

Ramazan ayının hem Türkiye'ye hem de tüm dünyaya barış, huzur, esenlik ve mutluluk getirmesini dileyen Demir, "Allah tekrar tekrar bugünleri yaşamamıza vesile olsun. Bugün sizleri ziyaret ederek, hayır dualarını almak istedik. Tüm Samsunluların yaşlılarımızı ziyaret etmelerini istiyorum. Ramazan gününde onların hayırlı dualarını almak bir fırsattır." dedi. Hükümetin yaşlılar ile ilgili yeni uygulamasından da bahseden Demir, "İsteyen yaşlılarımız kendi evlerinde de bakabilecekler. Bu uygulama yakında hayata geçirilecek. Devletin sağladığı imkanlarla yaşlılarımıza daha iyi bir yaşam standardı sunacağız." ifadesini kullandı. Cemal Yılmaz Demir ziyaretinin ardından yaşlılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber