Durağa bırakılan çanta korkuttu

Aydın'da halkın yoğun olarak kullandığı ve minibüs duraklarının bulunduğu noktaya bırakılan çanta korku ve paniğe neden oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Temmuz 2012 11:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay; bu sabah sat 09.00 sıralarında Aydın merkez İstasyon Meydanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; bankalar, yolcu minibüs durakları ile kamu kurumlarının bulunduğu ve halkın yoğun olarak kullandığı bölgede oturma alanına bırakılan şüpheli çantayı fark eden vatandaşlar, durumu polise ihbar etti. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken; İstasyon Bulvarı'nın bir şeridi trafiğe kapatıldı.

Polis ekipleri çantanın bulunduğu bölgeye yaya ve araçların geçişine izin vermedi. Polisin tüm önlemlerine rağmen bazı yayalar ısrarla yolu kullanmak isteyince ortaya ilginç görüntüler çıktı. Yaşanan panik anlarına aldırmayan çoğu vatandaş, meraklı gözlerle polisin şüpheli çantaya müdahalesini izlemeye daldı.

Olay yerine gelen bomba imha uzmanı ekipler, özel kıyafetleriyle şüpheli çantaya mücadele etti. Kontrol edilen çantanın boş olduğunun anlaşılması üzerine, fünye ile patlatılmaya gerek görülmedi. Şüpheli çantanın bölgeden uzaklaştırılmasının ardından bölgede hayat normale döndü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber