Polisten uyuşturucu tacirlerine 'bonzai' baskını

İstanbul'dan Balıkesir'in Bandırma ilçesine uyuşturucu sevkıyatı yapan biri kadın 2 kişi ile Bandırma'da getirilen uyuşturucunun alıcılarından olan bir kişi polis tarafından suç üstü yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2012 12:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Bandırma KOM Grup Amirliğinin yaptığı istihbarat çalışmaları neticesinde İstanbul'dan Bandırma ilçesine otobüsle uyuşturucu getirileceği bilgisine ulaşıldı. Harekete geçen ekipler önceki sabah erken saatlerde Bandırma otogarında önlem aldı. Bir süre sonra otobüs ile bir bayan ve bir erkek şahsın gelip ticari taksiye binerek, kendilerini karşılamaya gelen içinde M.K., V.Ç. (bayan) ve kızı V.U. isimli şahısların bulunduğu aracı takip ederek otogardan ayrıldılar. Şehir merkezine doğru giden araçlar polis ekipleri tarafından durduruldu. Araçların içindeki şahıslar yakalanıp gözaltına alınırken İstanbul'dan otobüsle gelen S.O. isimli kadının üzerinden bin adet uyuşturucu hap ile her biri 3'er gramlık paketler halinde 55 paket 'bonzai' tabir edilen uyuşturucu madde elde edildi.

Yakalanan M.K., V.Ç., V.U. ile E.O. ve S.O. isimli ikisi anne kız, ikisi anne oğul olmak üzere 5 şüpheli hakkında "uyuşturucu madde ticareti" yapmak suçundan yapılan işlem başlatıldı. Emniyetteki sorgularının ardından adli makamlara teslim edilen şüphelilerden M.K., V. Ç. ve E. O isimli 2'si kadın 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber