Cerrah: Zeytinburnu'nda eylem hazırlığı yapılıyordu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2005 12:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Zeytinburnu'nda, Galata Köprüsü altında ve havalimanında meydana gelen patlamalarla ilgili Emniyet Müdürlüğü'nde bir basın toplantısı düzenledi. Cerrah, basın mensuplarının ve vatandaşların duyarlı olmalarını isteyerek, "Çalışmalarımız süratle devam ediyor. Şahısların irtibat kurdukları kişileri bulup, araştırmalarımızı tamamlayıp, aynı bu şekilde açıklamamızı yaparız. Havalimanındaki konuyla ilgili laboratuar sonuçlarını bekliyoruz. Bazı konuları büyütmemek gerekir" dedi.

Cerrah: Eylem hazırlığı yapılıyordu İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah dün Zeytinburnu'nda 5 katlı bir binada meydana gelen patlama ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cerrah, " "Evde eylem hazırlığı yapıldığı kesin" dedi.

Laboratuvar incelemeleri gelmeden kesin bir açıklama yapamayacağını kaydeden Cerrah, olayda patlayıcı hazırlamaya çalışan bölücü terör örgütü mensubu 2 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı. Cerrah, "Bu kişilerin nereden ne şekilde geldiklerini araştırıyoruz" dedi.

Vatandaşın olaylara karşı duyarlı olmasını isteyen Cerrah, "Evde eylem hazırlığı yapıldığı kesin. Çalışmalarımız devam ediyor. Konunun netleşmesinin ardından konu ile ilgili açıklamayı yapacağız" dedi.

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin C errah, "Bölücü terör örgütüyle mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber