Başakşehir'den madalya avcısı güreşçilere destek

Londra Olimpiyatları'na yoğun tempoda hazırlanan, ?Serbest Güreş Türk Milli Takımı' sporcularına Londra öncesi büyük destek geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2012 14:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, milli takım güreşçilerini 30 bin kişinin katılacağı iftara davet etti.

İSKİ Başakşehir Arıtma Tesisleri Kampı'nda Londra Olimpiyat Oyunları için hazırlık yapan Serbest Güreş Milli Takımı'na moral ziyareti gerçekleştiren Başkan Uysal, İstanbul Milletvekili Harun Karaca ve Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, olimpiyat hazırlıkları hakkında bilgi aldı.

Kahramanmaraş Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal sporculara hitaben yaptığı konuşmada, ?Olimpiyatlara bu sene çok ciddi bir beklentiyle gittik. Bir de 2020 hayalimiz var biliyorsunuz ve ilk defa bu kadar yüksek katılımla olimpiyatlara katılıyoruz. Başbakanımızın sporcu kişiliği spora verdiği önem olimpiyatlara da fazlasıyla yansıyor. Çocukluğumuzdan beri güreş, her zaman bizi heyecanlandırıyor. Sizlerden olimpiyatlarda yüksek bir motivasyonla güzel haberler bekliyoruz. Yeni başarılarınızı bekliyoruz. Bizde üzerimize düşen her neyse yapmaya hazırız? dedi.

Serbest Güreş Milli Takım Antrenörü Yakup Topuz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ?Şu an biz takım olarak hazırız, inşallah güzel dileklerinizi Cenabı hakkın yardımıyla boşa çıkarmayız. Elimizden gelenin en güzelini yaparız. Pekin olimpiyatlarında bir altın madalyamız var oda Ramazan Şahin Kardeşimize ait. Olimpiyat, ciddi bir hazırlık gerektirir. Biz buna Türkiye şartlarında çok iyi hazırlandığımıza inanıyoruz. Ayın 6'sında da Londra'ya gidiyoruz? dedi.

Başkan Uysal da güreşçilerin madalyaları toplayacağına inandıklarını belirterek, kendilerini Başakşehir'de ağırlamaktan memnun olduklarını belirtti. Başakşehir'deki Ramazan etkinliklerini de anlatan Uysal, sokak iftarlarına geçen yıl 26 bin 500 kişinin katıldığını bu yıl da yine 25-30 bin arasında katılım olacağını söyledi. Takım sporcuları için moral desteği olacağını ifade eden Uysal, bu nedenle Başakşehir'de 4 Ağustos'ta gerçekleştirilecek sokak iftarına tüm güreşçileri davet etti. Başkan'ın daveti, memnuniyetle karşılandı.

Ziyaret sonrası Başkan Uysal ve Milletvekilleri, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber