OGİAD üyeleri iftarda buluştu

Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD), Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'ndeki firmalarla Tosyalı Holding Sosyal Tesisleri'nde iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Ağustos 2012 10:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İftar yemeğinde işadamlarına konuşan OGİAD Başkanı Mahmut Keten, ?Öncelikle bu güzel buluşmaya kapılarını açan Tosyalı'ya ve Yönetim Kurulu üyemiz Ahmet Taşkın'a OGİAD adına teşekkür ediyorum. Ramazan iftarlarını değerlendirerek iş dünyasını bir araya getiriyoruz. Bu beraberlikte fikir alışverişi, tecrübe paylaşımı ve Osmaniyemizin ve organize sanayinin sorunlarını da mütalaa ederek çözüm yolları üretmeye çalışıyoruz. Ayrıca dernek olarak yapmış olduğumuz konferanslar, kurslar, seminerler, yurt içi ve yurt dışı programlar ve fuarlar hakkında bilgilendirme yapıyoruz." dedi.

"Osmaniye için birlikte hareket etmek hem sizlere hem de bizlere güç katacaktır." diyen Keten "Bu vesile ile İstanbul Sanayi Odası (İSO) 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' içerisinde açıkladığı üyelerimizden 25. sıraya yükselen Tosçelik AŞ'yi tebrik ediyorum, istikrarlı büyümelerinin devamını diliyorum.? diye konuştu.

İftar yemeğinin ev sahipliğini yapan OGİAD Yönetim Kurulu ve Tosyalı İcra Kurulu Üyesi Ahmet Taşkın ise ?Bizleri bu iftar yemeğinde onurlandırdığınız için çok teşekkür ederim. Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber