ESİAD Derneğ'inden anlamlı yardım

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde faaliyet gösteren Elbistan Sanayi İş Adamları Derneği (ESİAD) yardımlarına devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Ağustos 2012 23:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ESİAD mübarek ramazan ayında ki yardımlarına Muş'ta devam ediyor. Yaklaşık otuz kişilik ekip ile Muş'a çıkarma yapan ESİAD üyesi iş adamaları Muş'ta fakir ve yardıma muhtaç ailelere erzak ve kumanya yardımında bulundu.

ESİAD derneği adına konuşan Emin Polat: ?Elbistanlı iş adamaları olarak yardımlarımızı her geçen gün daha çok artırmak amacı ile iş arkadaşlarımız ile il il, ilçe ilçe geziyoruz. Amacımız elimizden geldiğince yardım muhtaç herkese ulaşabilmek. Bugün de Muş'a gelelim burada ki kardeşlerimizi ziyaret edelim dedik. İyiki gelmişiz, gerçekten Muş halkını çok iyi hoş samimi bulduk. Allah onlardan razı olsun. İftarda bizi misafir eden dernek başkanımız Cemaleddin Çelik'de teşekkür ediyoruz.? dedi.

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) çatısı altında faaliyet gösteren MAKSAD'ın Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Çelik'te, gelen misafirler ile gün içerisinde ilgilenip onlar ile zaman geçirdi. Akşam kendi evinde gelen misafirlere iftar yemeği veren Çelik, ?Biz de MAKSAD olarak Elbistan'da ki derneğimiz gibi faaliyet gösteriyoruz, ramazan ayı boyunca çeşitli iftar yemekleri ve bir takım yardımlarımız oldu. Tabi bu yardımlarımız ramazan ayına has olmayacak biz bu türlü faaliyetlerimizi dernek olarak daima devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber