Türk Telekom İl Müdürü Basın Mensuplarıyla İftar Yemeğinde Buluştu

Muş`ta görev yapan Basın Mensuplarıyla İftar yemeğinde bir araya gelen Türk Telekom Muş İl Müdürü Ahmet Söylemez, Basın mensuplarına bazı önemli proje ve ürünler hakkında bilgi verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ağustos 2012 07:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Düzenlenen iftar yemeğinde Telekom'un Muş'taki çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Söylemez; ?Yakınsama ve İletişim Sektörünün lideri, Çevre ve Sağlıklı Yaşam Dostu Türk Telekom, hayatımıza değer katmaya devam ediyor.? dedi

Türkiye`de bir ilk

Türk Telekom Muş İl Müdürü Ahmet Söylemez Türkiye de ve bölgede bir ilki gerçekleştirdik kırsal kesimlere bile hizmet götürmeye başladık. Türk Telekom, önemli bir proje ile kablosuz ve hızlı interneti çok büyük bir alana ulaştıracak. Türkiye'de hala internetin ulaşmadığı ücra yerler için önemli çalışmalar yürütüyor. Doğu ve güneydoğu gibi coğrafi şartların ulaşımı ve altyapı yatırımları zorladığı yerlerde internet altyapısı, WiMax kullanılarak hazırlandırıyor. Türkiye de ilk defa kullanılan WiMax sistemiyle Dumlusu ve çevre köylerin telefon ve internet hizmeti sunmaya başlandı, WiMax sistemi ile hiç verilmemiş 200 üzerinde hanenin iletişim sıkıntısını çözmüş bulunuyoruz. Bu durum, hem bölgede yaşayan halk için hem de Türk Telekom için çok faydalı bir çalışma.

Doğayla Dost İletişim Hizmeti sunduk

?Türk Telekom olarak Güneş ve Rüzgar Enerjileri kullanımı, Filo İyileştirme çalışmaları, Enerji Tasarruflu Ürünlerin kullanım, E-eğitim, E-fatura gibi birçok alanda doğayla dost proje ve ürünleri hizmete sunduklarını? belirten Söylemez, bunlara ilave çalışmalarımız ülke genelinde Genel Müdürümüz Sayın K. Gökhan Bozkurt'un liderliğinde devam etmektedir.? dedi.

Kablolu iletişimin en sağlıklı ve en güvenli iletişim olduğuna dikkat çeken Söylemez, ?Uzmanlar, elektromanyetik dalgalardan ve radyasyon yayan cihazlardan mümkün mertebe uzak durmamızı ve ihtiyaç halinde önlem alarak (kulaklık, ekran koruyucu, ihtiyaç kadar kullanım vs?) sağlık ve güvenliğimizi riske etmeden ihtiyacımızı gidermemiz gerektiğini ifade etmektedirler.?

Türkiye'ye Değer Projeleri

?Bir Fark Yaratsak Yeter, Türkiye'ye Değer? sloganıyla, Sosyal Sorumluluk Projeleri Kapsamında Türkiye genelinde başta Eğitim, Spor ve İletişim (Bilgiye Ulaşma) olmak üzere bir çok alanda hayata değer kattıklarını ifade eden söylemez, ?Türk Telekom Okullarından mezun olan pırıl, pırıl gençler yakın zamanda ülkeye büyük hizmetler sunacaklardır. Aynı şekilde 26 bine aşkın lisanslı sporcularımız zaman zaman ülkemizi dünya çapında müsabakalarda temsil edip, önemli başarılara imza atmaktadırlar.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber