GAP Eylem Planı revizyon toplantısı

Daha önce Diyarbakır ve Mardin'de düzenlenen "GAP Eylem Planı revizyon toplantısı"nın üçüncüsü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın katılımıyla Gaziantep'te yapıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Ağustos 2012 18:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Birileri bu bölgede kan, gözyaşı, çatışma, huzursuzluk ve bütün toplumu özelikle de bu bölgede yaşayan insanları daha gerilere çeken, kalkınmasını, ilerlemesini, refahını engelleyen faaliyetler içindeyken biz bu bölgede daha fazla refah için çalışıyoruz, daha fazla özgürlük için çalışıyoruz" dedi.

Kalkınma Bakanı Yılmaz, Hakkari'deki terör saldırısında şehit olanlara Allah'tan rahmet ve bütün millete başsağlığı dileyerek başladığı konuşmasında, şunları kaydetti:

"Bugün şehitlerimiz var. Şehitlerimiz için gerçekten üzülüyoruz. Hakkari'de askerlerimiz ve korucularımız şehit edildi. Ben onlara Allah'tan rahmet diliyorum. Aileleri başta olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetlerimize, milletimize başsağlığı diliyorum.

Bu vesileyle şunun da altın çizmek istiyorum. Birileri bu bölgede kan, gözyaşı, çatışma, huzursuzluk ve bütün toplumu özelikle de bu bölgede yaşayan insanları daha gerilere çeken, kalkınmasını, ilerlemesini, refahını engelleyen faaliyetler içindeyken, biz bu bölgede daha fazla refah için çalışıyoruz, daha fazla özgürlük için çalışıyoruz. Milletimize, vatandaşımıza, bu bölgelerde yaşayan insanlarımıza daha iyi bir gelecek sağlamak için çalışıyoruz. Bunu da milletimizin, her kesimin takdir edeceğine inanıyorum. Bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet, bütün milletimize de başsağlığı diliyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber