Şişli'de Ramazan, tiyatro ile şenleniyor

Şişli Belediyesi, Ramazan ayında da kültürel çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ağustos 2012 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şişli Belediyesi ilçedeki 28 mahallede ücretsiz tiyatro oyunları sergileyerek, Şişlililerin tiyatroyla bütünleşmeleri, huzur ve bereket ayı olan Ramazın ayında keyifli dakikalar geçirmeleri için tiyatroyu mahallelerine kadar getiriyor. Şişli Belediyesi'nin kültürel etkinlikler kapsamında gerçekleştirdiği mahalle tiyatroları her yaştaki izleyici eğlendirirken aynı zamanda düşündürüyor.

Şişli Belediyesi'nin mahallelerde sergilediği son oyun, Müjdat Gezen'in ?Oğlum Adam Olacak? eseri, 30 kişilik dev kadrosuyla Şişli Belediyesi Tiyatrosu tarafından sahneleniyor. Tiyatro oyununun yanısıra geleneksel Karagöz-Hacivat gösterisi, danslı-müzikli ortaoyunu, Emsalsiz Fasıl Grubu'nun dinletileriyle Ramazan, Şişli'de daha bir coşkulu geçiyor.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, ?Yaz döneminde geleneksel hale gelen sokak tiyatrolarımızı, geleneksel değerlerimizle bütünleştirerek Ramazan ayında da sergilemeye devam ediyoruz. Tiyatro izlemeye gidemeyen vatandaşlarımız için sokak tiyatroları kuruyoruz, sanatı halkımızın ayağına getiriyoruz. Amacımız, Şişlili vatandaşlarımızın Ramazan ayını birlik, beraberlik ve komşuluk duyguları içerisinde geçirmeleri. Şişlililer sokak iftarlarımızda oruçlarını açtıktan sonra hep beraber tiyatro izlemenin keyfini yaşıyorlar? açıklamasında bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber