Bursluluk sınavında Türkiye birinci Gülnar Anafen'den

Mersin'in Gülnar ilçesinde eğitim öğretim faaliyetini sürdüren Sevgi Çiçeği Anafen Dershanesi öğrencisi Soner Kuyar, Devlet Bursluluk Sınavı'nda 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ağustos 2012 12:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anafen Dershanesi Müdürü İbrahim Aydoğan, başarı geleneklerini bursluluk sınavında da devam ettirdiklerini söyledi. 5. sınıflarda öğrencilerinden Soner Kuyar'ın 100 sorunun tamamını doğru cevaplayarak birinci olduğunu hatırlatan Aydoğan, ?Başarısından dolayı öğrencimizi, velimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Gülnarlılara bu yıl eğitim öğretime başlayacak Fem Dershanesi'nin de müjdesini veriyoruz. Üniversiteye yerleştirmede de inşallah başarının adresi olmaya ve Gülnar için Türkiye ile yarışmaya devam edeceğiz.? dedi.

Başarısında ailesinin yanında dershane öğretmenlerinin de önemli katkısının olduğunu ifade eden Soner Kuyar, disiplinli çalışmasının karşılığını aldığını kaydetti.

Türkiye birincisi Soner Kuyar'ın babası Mustafa Kuyar, ?Oğlumun başarısı bizim için sevinç kaynağı oldu. Allah bütün ailelere aynı mutluluğu tattırsın.? şekline duygularını dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber