Orgeneral Yörük'ten Vali Saran'a veda ziyareti

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla Malatya 2. Ordu Komutanlığı'ndan Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK)'na atanan Orgeneral Servet Yörük, Malatya Valisi Doç. Dr. Ulvi Saran'a veda ziyaretinde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ağustos 2012 13:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Orgeneral Servet Yörük, ziyarette yaptığı konuşmada, 2. Ordu Komutanlığı'ndaki 2 yıllık görevini tamamladığını belirtti. Yeni görevi için Malatya'dan ayrılacağını söyleyen Yörük, ?Sayın Valimize hem veda hem de yeni görevi için hayırlı olsun demek için buradayız. Malatya Valiliği, ilgili kurum ve kuruluşların 2. Ordu ile göstermiş oldukları yakın işbirliği için kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Yine kendilerinin nezdinde Malatya ilinin bütün vatandaşlarına sevgi ve saygılarımızı iletiyorum. Bu arada Malatya'yı da çok sevdiğimi belirtmek istiyorum." dedi.

Vali Ulvi Saran, kendisinin de Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı görevine atandığını hatırlatarak, ?Yine değerli komutanımız son YAŞ kararlarıyla Ankara'daki karargah görevine atandı. Yapmış olduğu nezaket ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Burada birlikte bulunduğumuz süre içerisinde son derece güzel bir dönem geçirdik. Kendisinin şahsında Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve teşkilatımıza en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz." diye konuştu.

Ziyaret sonunda Orgeneral Yörük, valilik şeref defterini imzaladı. Vali Saran, Orgeneral Yörük'e kilim hediye etti. Yörük, ziyaret sonrası valilik çıkışında basın mensuplarının ?terörle mücadele çalışmalarına' ilişkin sorusuna, "Açıklamalar yapılıyor, takip ediyorsunuz" cevabını verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber