Şifa Üniversitesi, protokol üyeleri ve işadamlarını iftarda biraraya getirdi

Şifa Üniversitesi, İzmir'in protokolü, işadamları ve siyasetçileri iftar yemeğinde biraraya getirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ağustos 2012 23:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şifa Üniversitesi'nde düzenlenen iftar yemeğine İzmir Valisi Cahit Kıraç, devlet eski bakanı Işılay Saygın, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak, İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay ile çok sayıda işadamı, siyasetçi katıldı.

İftar yemeği sonrası konuşan İzmir Valisi Cahit Kıraç, Şifa Üniversitesi yetkililerine böylesi bir program düzenledikleri için teşekkür ederek, "Şifa Üniversitesi'nin doğuşunu, bugünlere gelişini adım adım izleyen bir kişiyim. Ben Erzurum'da vali yardımcısı iken 1989'lu yıllarda Şifa'nın orada bir hastanesi vardı ve güzel hizmetler veriyordu. Şifa'yı orada tanımaya başladık. İzmir Valiliğim sırasında da Şifa'nın geldiği boyutu gördük. Sonuçta bir üniversite kapasitesine ulaştı. Şifa Üniversitesi, bir vakıf üniversitesinin nasıl olması gerektiğini gösteren güzel bir örnek oldu." dedi.

"AKITTIKLARI KANDA BOĞULACAKLAR"

Hakkari'de terör saldırısı sonucu 6 asker ve 2 korucumuzun şehit edildiğini hatırlatan Vali Kıraç, "Bizim inancımız gereği bir insanı öldürmek tüm insanları öldürmek gibidir. Gözü dönmüş teröristler, inançları sıfır olan bu teröristler, halen kan dökmeye devam ediyor. Ama kan dökerek, zulümle neticeye gitmek mümkün değildir. Bu kan dökücülere bu mübarek Ramazan akşamında akıttıkları kanda boğulacaklarını bir kez daha hatırlatıyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır da, iftar sofralarının aramızdaki birlik beraberliği pekiştirmek onu yüceltmek için önemli olduğuna işaret ederek, "Bir yandan teröre kurban verdiğimiz şehitlerimiz için yüreğimiz yanıyor bir yandan da bu sofralarda birlik beraberliğimizi, barışı, dostluğu konuşuyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber