Akyazı protokolü, FEM Dershanesi iftarında buluştu

Sakarya Akyazı FEM Dershaneleri tarafından organize edilen ve geleneksel hale getirilen iftar programında ilçe protokolü bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ağustos 2012 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

FEM Dershanesi iftar yemeğine; Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Müftü Mehmet Şenokur, Akyazı İlçe Emniyet Müdür Vekili Yaşar Sipahi, Altındere Belediye Başkanı Mehmet Çakmak, Serhat Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yücel Alabaş, AKEGDER Başkanı Mehmet Çelik, ulusal ve yerel basın temsilcileri ile ilçedeki bazı kurum ve kuruluşlar, dernek ve oda temsilcileri ile birçok davetli katıldı.

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleştirilen iftar yemeğinde eğitim faaliyetlerine önem vermeye devam edeceklerini ve bu konuda çeşitli programlar düzenleyeceklerini ifade eden Akyazı FEM Dershanesi Şube Müdürü Oktay Kucak, ?FEM Dershaneleri elde ettiği başarı ile artık dershanecilik sektöründe marka ve vizyonu olan kurumun, geçmişten günümüze her zaman Türkiye'nin en seçkin dershanesi olmuştur. Bu başarılarının asıl mimarları olan çalışkan, gayretli, özverili, öğrencisini daima en yükseklere motive eden, branşında uzman güzide öğretmen kadromuzun payı büyüktür. Bu bağlamda, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın güçlü ve sağlam eğitim kurumlarına teslim etmek de çok ama çok büyük önem arz etmektedir.? diye konuştu.

Yeniliklere ve gelişime açık, hedefi daima ilerlemek ve yükselmek olan dershanenin, 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında da üstün başarı elde ettiğini belirten Müdür Kucak, ?Bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonraki dönmelerde de çıtayı daha da yükseğe çıkartarak hem kurumumuzu ve hem de Akyazı ilçemizi üst sıralara taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Davetimize icabet ederek iftar programımıza teşriflerinizden dolayı nice güzel Ramazan günlerinde bir arada olmak dileğiyle, teşekkür ederiz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber