Burdur Sağlık İl Müdürlüğü'nden diş sağlığı uyarısı

Burdur Sağlık İl Müdürlüğü diş sağlığına dikkat çekmek için Belediye Ramazan Panayırı'nda diş macunu ve diş fırçası dağıttı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ağustos 2012 12:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bilgilendirme broşürleriyle birlikte dağıtılan diş ürünleri, vatandaşı memnun etti. Sağlık Müdürlüğü tarafından panayır alanına açılan standa sağlık bilgilendirmesi organ ve ilik bağışı yapılıyor. Bilgilendirme yapılan bazı vatandaşlar ise ilik nakli için kan verdi. Ağız-diş sağlığına dikkat çekmek amacıyla diş macunu ve diş fırçası dağıttıklarını belirten İl Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram, "Dağıtılan broşürlerle de vatandaşımız bilgilendiriliyor. Standımızda sadece sağlık görevlileri değil, gönüllü öğrencilerde çalışıyor." dedi.

Stantta organ ve ilik nakliyle ilgili bilgilendirme de yapıldığını söyleyen Sırrı Şenbayram, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini anlattı. Diş sağlığının önemli oluğunu belirten Hasan Hüseyin Demir, bilgilendirmelerinden dolayı Sağlık İl Müdürlüğü'ne teşekkür etti. Kemik iliği için kan veren Zafer Karademir, "Düşmez kalkmaz bir Allah, herkesi kan vermeye davet ediyorum. Küçük bir ilik hayat kurtarabilir." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber