Venuma ayakkabı yurdun dört bir yanına açılmayı hedefliyor

Mu-Ta Ayakkabıcılık Şirketi, Venuma markası adı altında İstanbul'da ürettiği spor ayakkabılarını yurdun dört bir yanında satışa sunmak için çalışma başlattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ağustos 2012 14:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şirket müdürü Bitlisli işadamı Veysel Tüzün, Türkiye'ye açılma hedefi kapsamında ilk satış yerini memleketinde açtı.

İstanbul Sultangazi'de kurdukları fabrikalarında Venuma ayakkabı markası adı altında yaklaşık üç yıldır spor ayakkabıları ürettiklerini belirten Mu-Ta Ayakkabıcılık Şirketi Müdürü Veysel Tüzün, kısa sürede başarılı işlere imza attıklarını ve bu başarılarının devamı olarak yurdun dört bir yanına ayakkabı göndermeyi hedeflediklerini söyledi.

Yeni pazarlara açılmak için 82 ilde önceden belirledikleri satış şubeleriyle görüşeceklerini kaydeden işadamı Tüzün, bu kapsamda işe ilk olarak doğup büyüdüğü yer olan Bitlis'ten başladıklarını kaydetti.

Hedeflerinin yeni sezonda tüm yurda açılmak olduğunu ifade eden Veysel Tüzün şöyle konuştu: ?Şu anda kendi fabrikamızda spor ayakkabı anlamında 50 model üretiyoruz. Ürettiğimiz bu modelleri ilk etapta Bitlis, Bingöl, Muş, İstanbul, Tekirdağ ve Bursa gibi illerde pazarlıyoruz. Diğer iller için de girişimlerimiz var.?

Bu yılki sezonda spor bazında 50 olan ayakkabı model sayısını yükseltmeyi hedeflediklerini anlatan Bitlisli işadamı Veysel Tüzün, ayrıca yılda yaklaşık 30 bin olan satış sayısını da 50 bine çıkarmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

"ŞARTLAR UYGUN OLURSA BİTLİS'E AYAKKABI FABRİKASI KURACAĞIZ"

Şartların uygun hale gelmesi durumunda ileriki süreçte memleketleri olan Bitlis'e ayakkabı fabrikası kurmak istediklerini de dile getiren Tüzün, ?Bu hedefimizi de gerçekleştirmek için çalışmalara başlayacağız. Eğer bir aksilik çıkmazsa inşallah önümüzdeki dönemlerde Bitlis'in ilk ayakkabı fabrikasını açarak Bitlis'teki işsizlik sorununun giderilmesine bir nebze de olsa katkı sağlamayı amaçlıyoruz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber