Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 24 saat vatandaşın hizmetinde

Sivas İl Sağlık Müdürü Bahattin İlter, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin mesai saatleri sonrasında da çalışarak 24 saat vatandaşa kesintisiz hizmet verdiğini söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ağustos 2012 22:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Sağlık Müdürü Bahattin İlter, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında bilgiler vererek, "Kurulduğu 2008 yılından itibaren verdiği sağlık hizmetlerini iyileştirmek ve geliştirmek amacında olan merkezimiz, bugün 40 diş hekimi ve 35 ünite ile hizmet vermektedir. Aylık ortalama15 bin poliklinik başvurusu olan merkeze mesai dışı başvuran günlük hasta sayısı 80 civarındadır. Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi mesai saatleri sonrasında gece saat 24: 00'a kadar 4 poliklinik, saat 24: 00'dan itibaren sabah mesai saatlerine kadar 1 acil poliklinikte 24 saat kesintisiz hizmet sunmaktadır. Ramazan ayı münasebeti ile gündüz tedavilerini yaptıramayan vatandaşlarımız iftar sonrası Ağız ve Diş sağlığı merkezimize müracaat ederek muayene ve tedavi işlemlerini gerçekleştirebilmektedirler" ifadelerini kullandı.

Yeni hizmet binasının bu yıl faaliyete geçeceğini kaydeden İlter, "İnşaat çalışmaları tamamlanmakta olan yeni hizmet binamız 2012 yılı içerisinde faaliyete geçerek vatandaşlarımızakaliteli ve güler yüzlü sağlık hizmetini, doğru teşhis ve tedavilerle sunabilmeyi hedeflemektedir" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber